Sp starter valgkampen

Søndag sparker Senterpartiet i Malvik i gang valgkampen foran kommunevalget 14.september på alvor på gården Nyhus ved avkjøringa til Jervskogen

Der vil kokk og hotellsjef ved Hotell Røros, Mikael Forselius holde foredrag om lokal merkevarebygging og verdiskapning knyttet til mat.

Han skal også servere smaksprøver på mat tilberedt av lokale råvarer. Forselius har utgitt flere kokebøker og mottatt flere priser. Bland utmerkelser kan nevnes Trøndersk matpris, Gla ègget, Årets Hotelleier i Norge, Årets bondelagskokk, Trøndersk matambassadør samt Nominert til årets unge leder i Norge og årets bygda-profil i Avisen Nasjonen

Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad holder innlegg om den politiske situasjonen. Marit Arnstad har vært innvalgt på Stortinget fra Nord-Trøndelag siden 2013, og var tidligere innvalgt i periodene 1993–1997 og 2001–2005. Arnstad var olje- og energiminister i Kjell Magne Bondeviks første regjering 1997–2000, hun var også Senterpartiets parlamentariske leder 2003–2005 og samferdselsminister i Jens Stoltenbergs andre regjering 2012–2013.

Fylkesordførerkandidat for SP i Sør-Trøndelag, Gunn Iversen Stokke, vil holde appell. Stokke som kommer fra Buvika, er i dag gruppeleder på fylkestinget, sitter også i regional utviklingskomite.

Hun er heltidspolitiker som fylkespolitiker og med styreverv i diverse organisasjoner.

Appell skal også Ole Herman Sveian holde. Han er Senterpartiets ordførerkandidat i Malvik ved årets kommunevalg. Han har som basis for det lokalpolitiske engasjementet troen på lokaldemokratiet og interessen for å bidra til utvikling av de gode lokalsamfunn og grender i Malvik. Ole Herman vil at Malvik kommunestyre skal være aktivt og framtidsrettet.

Gården Nyhus finner du ved å følge veien fra Hommelvik mot Mostadmark. Du tar av på venstresiden av veien like før (ca 200m) avkjøringen til Jervskogen skisenter. Avkjøringen er markert med SP flagg i veikanten.