Bli med inn i banken

Mandag 24.august får Malvik dobbelt så mange banker som vi har i kommunen i dag. Da åpner Selbu sparebank sin filial i Hommelvik. Vi har vært på besøk i de lyse og trivelige lokalene banken har fått i Øyavegen 1, i Hommelvik.

Avdelingsleder Ole Anders Hindberg tar i mot oss. Han byr på kaffe, de siste bitene av en kjekspakke som var full i går og en hyggelig omvisning i nyoppussede kontorer.

– Dette blir Selbu sparebank sin femte filial og vi etablerer oss i Malvik fordi vi ønsker å være nære kundene våre. Og siden vi har mange kunder i Malvik, både private og bedrifter, blir dette et tilbud vi tror gamle og nye kunder vil bli fornøyd med, sier Ole Anders.

Disse fire treffer du i den nye banken. (fra.v) Terje, Ole Anders, Veronica og Anita
Disse fire treffer du i den nye banken. (fra.v) Terje, Ole Anders, Veronica og Anita

Gode råd

Inne i den nye banken vil kundene treffe tre faste rådgivere med god erfaring og gode råd.

– Anita, Veronica og Terje utgjør en god miks av lang erfaring, kunnskap om forsikring og ungt pågangsmot, forteller Ole Anders. Alle kommer fra andre stillinger i banken og er rekruttert internt.

– Selv om det er litt avstand mellom hovedkontoret og filialen har vi god kontakt via videomøter i tillegg til at jeg som avdelingsleder er veldig mobil.

Men det er i Malvik det skal skje og selv om bankens åpningstid er mellom kl 10:00 og 14:00 på hverdager er det muligheter for kundemøter både før og etter.

Mye som skjer

Selbu sparebank er engasjert i boligmarkedet i Malvik blant annet på Hommelvik Sjøside. I den nye bankfilialen vil det også bli eiendomsmegling.

– Vi er medeiere i Aktiv eiendom, som også vil ha kontorer her. De blir ikke på fast basis til og begynne med, men trolig vil de bli en del av det faste inventaret etter hvert, sier Ole Anders.

– Det vil nok også banksjef Svein Ole Sandvik. Han er svært engasjert og har ivret for etableringen i Malvik, så han vil nok bli og treffe her ganske ofte.

Anita og Terje samarbeider om å gi kundene de beste rådene.
Anita og Terje samarbeider om å gi kundene de beste rådene.

Gjøre seg kjent

Nå skal Ole Anders, Terje, Veronica og Anita gjøre seg kjent i Malvik, med innbyggerne, næringsliv, kultur og idrettsliv.

– Vi ønsker å ha så fornøyde kunder som mulig, så vi skal ut å møte kundene og være så aktiv som mulig lokalt i Malvik. Det gleder vi oss til, sier Ole Anders.

Lokalene har de så vidt begynt og tatt i bruk. Her har de fire kontorplasser i åpent landskap og tre møterom hvor de gode kundesamtalene kan foregå.

– Vi satser på å avtale møter og da ikke bare i åpningstida, der er vi veldig fleksible. Vi ønsker jo å se på helheten hos kunden og da er det viktig med gode møter for å få gode resultater. Og det får vi til her i våre nye, gode lokaler, sier avdelingslederen Ole Anders Hindberg.

Den offisielle åpningen av Selbu sparebank sin filial i Malvik er mandag 24.august kl 11:00.

Se flere bilder fra lokalene til Selbu Sparebank her:

Fargerike sparegriser
Fargerike sparegriser
Ventegodt
Ventegodt
Kundekontakt
Kundekontakt
Mye kan løses over en kopp kaffe
Mye kan løses over en kopp kaffe
Lokalt designede plakater pryder veggene
Lokalt designede plakater pryder veggene
Ole Anders
Ole Anders
Anita
Anita
Terje
Terje
Veronica
Veronica