Senterpartiet

Ole Herman Sveian, fra Hommelvik, er Senterpartiets ordførerkandidat i Malvik ved årets kommunevalg. Sveian er 41 år, gift og har fire barn. Han arbeider til daglig som salgssjef på maskinsiden i Felleskjøpet Agri. Tidligere har han jobbet med salg og innkjøp til gartneribransjen i 10 år. Han har også drevet gartneri og blomsterbutikk. På fritiden er han aktiv innenfor kulturlivet i Malvik.

Ole Herman har en variert bakgrunn fra politikk, næringsliv og frivillig arbeid. Dersom velgerne vil det er Sveian klar til å gå inn i vervet som ordfører i Malvik. Vil DU at Sveian skal bli ordfører i Malvik? Da er det viktig at du viser dette ved å bruke Senterpartiets liste på valgdagen.

Som basis for det lokalpolitiske engasjementet ligger troen på lokaldemokratiet og interessen for å bidra til utvikling av de gode lokalsamfunn og grender i Malvik. Ole Herman vil at Malvik kommunestyre skal være aktivt og framtidsrettet. Vi må styre kommunen på en måte som gjør at de gode kommunale tilbudene som er i dag forbedres og utvikles til innbyggernes beste.

Senterpartiets program leser du her