Fremskrittspartiet

Kjære velger!

Navnet mitt er Lill Harriet Sandaune, og jeg er ordførerkandidat for Fremskrittspartiet i Malvik, og fylkesordførerkandidat for Sør-Trøndelag FrP.

Jeg er 41 år, gift, mor til to, bosatt i Hommelvik og jobber til daglig som lærer ved Skjetlein videregående skole.

Jeg har vært medlem av kommunestyret i Malvik i åtte år, fylkestinget i Sør-Trøndelag i fire år og er 1. vara for Sør-Trøndelag FrP på Stortinget.

På fritiden går jeg gjerne turer i skog og mark, trener litt spinning og aerobic, og trives veldig godt hjemme sammen med familien.  Jeg synes det er trivelig å lage god mat, og inviterer ofte familie og venner til et godt måltid. En av favorittene mine er helstekt indrefilet med hjemmelaget peppersaus, og gjerne en italiensk rødvin til.

Det beste ferieminnet mitt er turen til USA i 2012, og jeg vil gjerne ta turen dit igjen. Det var fantastisk å oppleve storbyer som New York og Washington, og avslutte turen med sol og bading i Perdido Key, Florida.

Mine hjertesaker for Malvik kommune er eldreomsorg, skole og oppvekst.  Malvik er en flott kommune å bo i, med nærhet til turområder, fjord, skog og fjell. Dette gir oss mulighet til å leve et godt og aktivt liv i Malvik. Malvik kommunes viktigste oppgave er å levere gode tjenester for innbyggerne, og det gjelder særlig innenfor helse, eldreomsorg, skole og oppvekst.

Dersom vi gjør de riktige prioriteringene kan vi styrke det offentlige tjenestetilbudet, og samtidig bidra til god næringsutvikling i kommunen. Som ordførerkandidat for Fremskrittspartiet vil jeg jobbe aktivt for at kommunen skal gi gode, forsvarlige tjenester til de som trenger det.

Valget i 2015 er et retningsvalg for Malvik, og Fremskrittspartiet er et handlekraftig alternativ for å skape en enklere og bedre hverdag for folk flest.

Godt valg!

Lill Harriet

Fremskrittspartiet i Malvik – hjemmeside