Gode kritikker for Carl Halck

Musikalen Carl Halck hadde premiere mandag. (Se video!) Musikalen har utelukkende fått gode kritikker i lokalpressen. Både Adresseavisen og Malvik Bladet roser årets forestilling om den noe usympatiske godseieren.

Malviknytt sin reporter på premieren er også over seg av begeistring. Han har lagd denne videokollagen fra mandagens premiere som en hyllest og takk til Karlslyst Musikkteater.

 

Gode omtaler

MalvikBladet skriver på sin nettside at forestillingen var «Inderlig rørende og vakkert»

– Carl Halck 2015 er et fantastisk vakkert og følelsesladet stykke lokalhistorie som berører både med innhold og fremføring. Det er bare å ta av seg hatten og håpe at kommunens innbyggere kjenner sin besøkelsestid og går mann av huse for å få med seg denne perlen av en musikal, skriver mb.no sin anmelder.

Terningkast fem

Adresseavisen er også framme med de positive ordene og omtaler årets utgave av Carl Halck som en «Mektig musikal med patos og bred pensel.»

De gir forestillingen terningkast fem og framhever de yngste skuespillerne:

– De yngste karakterene bør også brukes mer. For til tross for storslagen musikk, imponerende koreografi og regi, vakker og vemodig sang, og imponerende spill fra de voksne skuespillerne, er det tre unge fattigbarn som stjeler showet.

– Den ene er den syke, lille jenta Karen. De to andre er Anna og Krestjan som kommer til Karlslyst og tror det er et slott.

– Da er «Carl Halck» på sitt vakreste og vondeste. For det finnes ingen nåde hos godseier Halck, selv når synderne er små.

– Da gjør det ingen ting at patospenselen er vel bred til tider.

– Skål for Karlslyst, synger ensemblet på slutten av stykket.

– La oss legge til: Skål for Karlslyst Musikkteater!» skriver Adresseavisen.