Spennende høst på senteret

Malviksenteret runder fem år i slutten av september og det med stor aktivitet både på og utenfor senteret i hele høst.

Akkurat nå er butikkene ved senteret forberedt til skolestart med produkter for store og små som skal starte på ett nytt skoleår i midten av august. Deretter vil det gå slag i slag helt fram til jul, forteller senterleder Øyvind Slotterøy.

– Det skjer mye spennende og artig framover. Det er flott med liv og røre både i og utenfor senteret, sier Slotterøy.

– Nå starter valgkampen og de lokale partiene vil nok skape liv og engasjement i ukene før valget i september. NRK skal ha valgsendig fra senteret 8.september, da blir det debatter mellom politikere fra Malvik og Stjørdal.

– Det vil også være mulig å forhåndsstemme på Malviksenteret i høst. Lørdag 5.september fra kl. 10:00 – 18:00, og fredag 11.september fra kl. 10:00 – 20:00, er valgurnene åpne på senteret.

Senterleder Øyvind Slotterøy synes det er artig når det skjer mye i og utenfor Malviksenteret
Senterleder Øyvind Slotterøy synes det er artig når det skjer mye i og utenfor Malviksenteret

NM, bakkeløp og cup.

Aktivitetskalenderen for kjøpesenteret på Sveberg er så å si fulltegnet framover.

– Første uka i september, den 1. til 3. blir det NM for narkohunder og lørdag den 5.september avvikles Malviksenterløpet. Så blir det valgdebatt den 8.september og vi skal feire senterets femårsdag som er søndag 23.september.

– Lørdag 26.september blir det fotballcup på parkeringsplassen hvor vi rigger opp flere små fotballbaner hvor det blir liv og røre for hele familien, forteller en aktiv senterleder som synes det er artig at det skjer mye.

– Det er en travel høst som avløses av julehandelen så nå er det full fart framover, sier Øyvind Slotterøy, som ser positivt på utviklinga ved senteret og gleder seg til en aktiv høst og vinter.