Starter bygging av 40 nye leiligheter på Sjøsiden

Hommelvik Sjøside opplever en unik salgssuksess om dagen og starter i september med byggetrinn fem. Der blir det 40 nye leiligheter i første omgang men etter hvert skal også del to av femte byggetrinn settes i gang hvor ytterligere 20 leiligheter bygges.

– Nå har vi solgt 18 av de første 40 leilighetene og styret for Hommelvik Sjøside Bolig AS vedtok før helga at byggingen skal starte, forteller Morten Løvseth, avdelingsleder ved Eiendomsmegler 1 Midt Norge AS og er ansvarlig for salg av leilighetene på Hommelvik Sjøside.

Eventyrlig respons

Salget av leiligheten i byggetrinn fem gikk litt tregt i staren av året, men har løsnet etter at et eget salgskontor åpnet på Sjøsiden i mai.

– Det har vært helt enormt god respons, forteller Løvseth, som har fast kontortid på Sjøsiden hver mandag mellom kl 13 og 15.

– Her stikker folk innom for å få tilbud, de får se modellen som viser hvordan de nye byggene vil bli i forhold til eksisterende bebyggelse og de får tatt seg en tur i området som nå virkelig har begynt å ta form, forteller han.

De nye leilighetene blir over fem etasjer, hvor man kan se sjøen fra alle leilighetene.

De små gikk først

Leilighetene som nå skal bygges er fra 34 kvadratmeter opp til 136 og det er de minste som har blitt solgt først.

– Ja det stemmer, så her er det mange flotte leiligheter til salgs ennå, både store og små, med takterrasse og sjøutsikt, sier Morten Løvseth som raskt summerer opp at med det nye byggetrinnet blir antallet leiligheter på Hommelvik Sjøside 198 når byggetrinn fem, første del, er ferdig.

Byggetrinn fem omfatter i utgangspunktet tre blokker, M, N og O hvor den siste vil ha en byggestart litt senere avhengig av salget.

De fleste av leilighetene i det nye byggetrinnet kan finansieres gjennom Husbanken. Alle de 40 nye leilighetene inkluderer parkeringskjeller med direkte heisadkomst.