Enkelt å melde fra til kommunen

Nå har det blitt enklere for innbyggerne i Malvik kommune å melde fra om store og små ting. Via nettstedet fiksgatami.no kan publikum nå legge inn tips til kommunen om dårlige veier, manglende asfalt, farlige installasjoner, ødelagte gatelys og mange andre saker.

På ”Fiks gata mi” kan man også enkelt legge ved bilder av det man rapporterer. Alle rapportene sendes deretter innen få minutter til kommunen som da følger opp. Du kan også lett se om andre innbyggere har lagt inn saker fra di gate og alle andre saker fra Malvik.

Alle sakene sendes til FDV Kommunalteknikk som tar behandlingen videre. Noen skaer er lette å løse, mens andre kanskje krever mer arbeid og undersøkelse før det blir gjort noe med dem.

På fiksgatami.no kan du også følge med status for sakene som er rapportert.

FIKS GATA MI finner du her.