Opprettholder planene

Egil Glørstad i ECO Bygg, opprettholder planene for utvikling av eiendommen «Hyggen» i Hommelvik selv om prosessen har dratt ut i tid.

Denne uken ble det også kjent at enda en utbygger ser på Hommelvik sentrum som et interessant sted å investere. Et Trondheimsbasert selskap har kjøpt opp flere boligeiendommer rundt krysset Øyavegen/Havnevegen i Hommelvik og har lagt fram planer om å bygge 58 leiligheter i dette området.

Fra før eksisterer det også planer boliger og næringsbygg for Stillashuset-tomta ved innkjøringa til Hommelvik, og for Sparebank 1 Midt-Norge sin eiendom helt i sentrum av Hommelvik.

Reguleringsplan

– Vi har nå sendt inn forslag til reguleringsplan til kommunen. Utover det vet jeg lite hva som skjer eller hva det blir til slutt, sier Egil Glørstad.

Planene for eiendommen som på folkemunne kalles ”Wigum-gården” er foreløpig på skissestadiet mens utbyggeren venter på at en detaljert reguleringsplan for området skal bli vedtatt.

– Reguleringsplan skal til politisk behandling og kan tidligst være ferdig i september eller oktober sier Glørstad.

– Derfor tør jeg ikke si noe om hvor stort vi skal bygge, det avhenger av rammene kommunen setter, men vi ønsker selvsagt å utnytte eiendommen så mye som mulig, forteller han.