Skoda Tour 2015 til Malvik i dag

Den internasjonale Skoda Touren kommer i løpet av dagen til Malvik og Storsand Camping. Omtrent 80 deltakere i et førtitalls biler deltar på årets Skoda Tour.

Med på Skoda-treffet er bilentusiaster som har et ekstra varmt hjerte for det Tsjekkiske bilmerket Skoda. Alle som har en bil av merket Skoda kan være med i klubben. Med på Skoda Tour 2015 er biler fra alle mulige årsklasser, gamle og nye modeller. De første bilene har allerede kommet på Storsand Camping og i løpet av ettermiddagen kommer resten av deltakerne med sine Skodaer.

Selve touren startet med oppmøte på Røros lørdag og det er Skoda Rally fra Røros til Storsand i dag, med start fra bergstaden kl 10:00. Forventet ankomst på Storsand er i ettermiddag ca kl 16 – 17:00.

Skoda Tour er et årlig arrangement for Skodaentusiaster verden over og har siden 1968 vært arrangert årlig med ulike treffsteder i Europa. Flest ganger har touren gått til Tsjekkia og Tyskland, men også Danmark, England og Østerrike har vært mål for bilentusiastene.

Mandag er det Trondheim med Kristiansten festning og Rockheim som står på programmet for de langveisfarende med Tsjekkiske biler. Onsdag er det bilutstilling i Trondheim og torsdag sightseeing med båt før Skodatreffet avsluttes på fredag.