Buss for tog i helga

Jernbaneverket utfører nødvendige oppgraderinger av jernbanenettet i helga, noe som vil påvirke togtrafikken. Dette vil medføre endringer på rutetidene for alle reisende lørdag og søndag. NSB oppfordrer de reisende til å møte på stasjonene som normalt.

Buss for tog.

NSB organiserer alternativ reise for alle lokaltog på strekningen Trondheim S – Steinkjer, for alle tog mellom Trondheim S – Storlien og for dagtogene mellom Trondheim og Bodø.

-Skal du reise med NSB i denne perioden møter du opp på stasjonen som normalt etter oppsatt rutetid. Siden vi ikke får kjøre tog under arbeidet kjører vi buss på innstilt strekning. Reisetiden vil være noe lenger enn normalt siden bussen bruker noe mer tid enn toget.

– Vi anbefaler spesielt reisende som skal benytte NSB til Værnes Lufthavn om å beregne ekstra god tid, slik at de ikke får en kjedelig opplevelse hvis de skal rekke et fly, sier markedsansvarlig for Trønderbanen, Hilde Lyng i en pressemelding.

Oppdatert reiseinformasjon

– Avgangene er oppdatert med bussinformasjon ved søk på nsb.no og i NSB app, slik at det skal være enkelt å orientere seg. Vi vil også ha kundeveiledere ute på flere stasjoner for å hjelpe kundene våre slik at de får en så praktisk og behagelig reise som mulig, fortsetter Lyng.

Jernbaneverket skal være ferdig med arbeidene slik at lokaltrafikken i Trondheim skal kunne kjøre som normalt fra og med første tog mandag den 13. juli.

Oppgraderingene er nødvendige for å kunne gi reisende et godt og stabilt togtilbud.

Arbeidet vil foregå fra lørdag 11. juli klokken 06.00 til mandag 13. juli klokken 05.00 på strekningene Trondheim-Storlien/Bodø.

Se NSB sin hjemmeside for nærmere info