Kjørte av vegen etter burning

En Amcar  kjørte av vegen og havna mellom Fv 950 og jernbanen like ved Statoilstasjonen i Hommelvik i kveld ca 21:45.

Det var under den årlige 4.julimarkeringa at ulykken skjedde og i følge øyenvitner til ulykken var det en såkalt «burning» som gikk galt.

Utrykningsleder Arild Bjørnås i Trøndelag Brann og Redning forteller at brannvesenet nærmest var øyenvitne til utforkjøringen.

– Vi har ansvaret for flaggingen på kommunale bygg i dag og hadde stoppet på Statoil da vi ble vitne til ulykken, forteller han.

Dermed var vegen kort for nødetaten som raskt fikk stoppet trafikken og skumlagt ulykkesområdet etter en liten drivstofflekkasje.

Bjørnås forteller at de har hatt kontakt med politiet, men siden det ikke var alvorlige personskader og at brannvesenet hadde kontroll på skadestedet rykket ingen politienhet ut til Hommelvik.

Ingen personer kom til skade, bilen, en Chevrolet Corvette fikk store fikk materielle skader etter å først ha truffet en stor kantstein og deretter et tre før den stoppet i nettinggjerdet ved jernbanesporet.

– Vi har snakket med både bilfører og passasjer som begge kom uskadd fra utforkjøringen. Sjåføren påstår at det var gasspedalen som hadde hengte seg opp og som forårsaket ulykken.

Brannvesenet skumla ulykkesbilen på grunn av en liten drivstofflekkasje.
Brannvesenet skumla ulykkesbilen på grunn av en liten drivstofflekkasje.

KROM OG SVIDD GUMMI PÅ 4.JULI