Selbu Sparebank inntar Malvik

Mandag 24.august åpner Selbu Sparebank sin femte filial og det blir i Øyavegen 1 i Hommelvik. Kontoret vil bli et rådgivningskontor med tre ansatte.

– Det er mye interessant som skjer i Malvik både på person og bedriftsmarkedet sier administrerende banksjef Svein Ove Sandvik, som ser fram til etableringen i Malvik.

Han forteller videre at Selbu Sparebank er medeier i Aktiv eiendomsmegling og at de også vil være en del av tilbudt banken nå etablerer i Malvik.

– Selbu Sparebank som fra før har filialer i Tydal, Stjørdal og Trondheim, har utlyst stillingene ved den nye filialen i Hommelvik internt og mange av bankens ansatte søkte og ville være med over til det nye kontoret. Det ser vi på som positivt for etableringen sier Sandvik.

– Vi har mange kunder i Malvik fra før og nå vil vi ha mange flere! Dette gleder vi oss til sier administrerende banksjef Svein Ove Sandvik.

Selbu Sparebank sin filial i Hommelvik vil bli et rent rådgivningskontor uten de tradisjonelle kassefunksjonene som innskudd og uttak av kontanter.

– Vi satser på utstrakt kundekontakt med personlig oppfølging av både bedrift og personkunder, og vi planlegger temakvelder og andre informasjons aktiviteter i Hommelvik, forteller Svein Ove Sandvik.

– Ved kontoret i Hommelvik vil vi alltid være tre ansatte men i perioder vil vi være opp i mot både fem og seks som blir å finne i lokalene til den nye filialen som åpner 24.august i Øyavegen 1 i Hommelvik, forteller han.