St.Olavsloppet i gang

Løpefesten ST.Olavloppet fra Trondheim til Østersund startet onsdag morgen fra Trondheim. Totlat er det 211 lag som stiller til start med til sammen bortimot 5800 løpere som skal tilbakelegge 51 etapper på fire dager. Samlet lengde på løpet er ca 34 mil og det meste av underlaget er asfalt. I år er 28. gang St.Olavsloppet arrangeres.

Langs fylkesv. 950 i Malvik var det i morgentimene onsdag tett i tett med løpere, følgebiler og publikum. Flere titalls frivillige var i aksjon med dirigering av trafikk, matstasjoner, tidtaking osv.

DSC_7412

Ved Sjøtrøkleiva mellom Rota og Smiskaret var det drikkestasjon med saft, vann og våte svamper. Temperaturen var ca 12-13 grader så det gikk mest i å dele ut drikke hos Astrid og Anders Marstein kruke fra Malvik IL (bildet).

Der skulle de stå helt til de 211 lagene hadde passert og regnet med klakka ble nærmere tolv på formiddagen før økta var over.

 

Følg løpet og les resultater her