Løpefest i Malvik

Onsdag 24.juni er det klart for årets utgave av St.Olavsloppet fra Trondheim til Østersund.

Starten går fra Trondheim onsdag morgen fra kl 07.30 og utover og i Malvik vil det være vekslinger både på Viksletta og Øya stadion.

Mini-Olav

På Øya vil også den tradisjonelle «mini-Olav» bli avviklet fra ca kl 09.00 og Trond Sivertsen i HIL Friidrettsavdelingen håper på godt oppmøte i år som tidligere.

– Mini-Olav er for barn opp til skolepliktig alder og barnehagene i området har vært flinke til å ta turen på Øya for å la de minste løpe en kort distanse. Der får de startnummer og det vanker medalje etter målpassering til alle som deltar, forteller Trond.

Start nr 110

Som vanlig har HIL startnr 110 og friidrettslederen fra Hommelvik drømmer nok om et lite opprykk på resultatlistene i år.

– Vi har vært stabile på 21. – 25.plass de siste årene, jeg håper vi kan klatre litt og havne på topp 20, det hadde vært fint, sier Trond Sivertsen som skal være speaker under vekslingen i Hommelvik.

Han håper publikum stiller opp og heier på løperne slik at det blir en flott løpefest i Hommelvik sentrum onsdag morgen og formiddag. Totalt 212 lag er påmeldt løpet ifølge arrangørens hjemmeside.

– Klubbhuset er åpent, der selger vi kaffe med mer og aller hjertelig velkommen, sier Trond Sivertsen

I tillegg til laget fra HIL deltar også Malvik IL og Mostadmark med egne lag under årets St.Olavslopp som har målgang i Østersund lørdag 27.juni.