Prakteiendom til salgs for 18,9 millioner

Eiendommen som har adresse Malvikveien 602, ligger rett nede ved sjøen nedenfor den gamle vektstasjonen ved fylkesvei 950 på Torp.

Hovedboligen er oppført i 1984, er på omtrent 413 m2 og har fire soverom.

Det er Privatmegleren, Trondheim som står for salget av eiendommen som ble annonsert på finn.no torsdag morgen.

I annonsen skriver megleren at dette er en landbrukseiendom med kvaliteter som få eiendommer i Nord og Sør- Trøndelag kan skilte med. Drømmebeliggenhet der selve bolighuset ligger få meter fra fjorden, helt usjenert fra naboeiendommer. Egen tilhørende strandlinje på ca. 300 meter, hvor man kan nyte fantastiske soloppganger og solnedganger. Opparbeidet område rundt huset holder en nærmest parkmessig standard med blant annet flere typer bærbusker og kirsebærtre.

Familiebolig

Boligen omtales som familietilpasset, noe som allerede kan sees ved boligens inngangsparti. Her kan man benytte en inngang inn til vaskerom og bad eller hovedinngangen som fører inn til en lang gang som tar en til alle bruksrom i hovedetasjen. Etasjeplanet er gjennomgående med edel tre (

Hovedplanet har tre soverom, hvor alle har praktisk nærhet til to bad og to vaskerom.

Stort sett hele boligen oppvarmes med vannbåren varme hentet fra sjøen.

Den store garasjen går over to etasjer med god plass til tre biler.

Landbruk

Eiendommen er på hele 126 mål og er i sin helhet regulert til landbruk-, natur- og frilufts formål (LNF). Arealet består av tre teiger som alle ligger innen kort avstand til bolighuset.

I følge meglers opplysninger i prospektet er det bo og driveplikt på gårdsbruket og konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven.

Det er ikke odel knyttet til eiendommen.

Les annonsen på finn.no her