Erlend B. Enger med fotoutstilling

Fotografen Erlend Enger fra Hommelvik, nå bosatt på Melhus åpner fredag 12.juni en fotoutstilling i Saga Galleri på Straumen i Inderøy. Utstillinga vil være åpen fram 20. august.
Erlend B. Enger er en av Norges mest kjente fagfotografer. Han er født og oppvokst i Hommelvik og utdannet seg som fotograf bl.a. som lærling hos Dahls Fotografiske Atelier på Saksvik. Erlend har jobbet som fotograf i rundt 25 år og driver Fotograf Eidsmo på Melhus.

(Se flere bilder under teksten)

Erlend har vunnet et utall priser både i Norge og i utlandet for sine kunstfotografier.

Han er en aktiv medlem av Norges Fotografforbund og det er nok mange fotointeresserte mennesker i
hele Norge som vil ønske denne utstillingen velkommen, skriver Saga Galleri i en pressemelding.

Galleriet har fulgt Erlends arbeid i mange år, og har en sterk fasinasjon av hans unike måte å se ting på. Den verden han fanger gjennom kameralinsen er poetisk, sårt, og overraskende. Han skaper små steiner om til fjell i et månelandskap, han viser oss aktbilder hvor han har formet sin modell med en skulptørs verdighet. Hans serie med tre, visker om et indre landskap vi alle kan kjenne oss igjen i, skriver Elisabeth N. Aanes som også har vært inne som galleriets kurator for utstillingen.

Fotoutstillingen viser verker skap gjennom 23 år. Den gir oss et unikt innblikk i Erlend B. Engers utvikling som kunstner og det er imponerende å se at fotografen, helt fra sin spede start, er utilslørt tilstede i sine verker.

Utstillingen «Human/Nature» består av til sammen 25 fotografi i sort/hvit, motivene er landskap og -akt foto.

Erlend_B_Enger Utstilling Saga  (1)

Erlend_B_Enger Utstilling Saga  (2) Melhus Vassfjellet

Erlend_B_Enger Utstilling Saga  (3) Hommelvik

SAGA GALLERI – SOMMERUTSTILLING:

Utstillingsperiode: 12 juni – 20 august

Åpningstider SAGA Galleri: kl. 11:00 – 17:00 (tirsd. – sønd.)

SAGA GALLERI – hjemmeside