«Fri som en svale» konsert i Malvik Kirke

Malvik kirkes barnekor Coro inviterer til konsert i Malvik Kirke onsdag 10.juni kl 18.00

Konserten har fått navnet «Fri som en svale» etter tittelen på en av sangene de synger. Brudemarsj og sommersang er på programmet, og ellers varierte stilarter med sanger Coro har sunget gjennom året.

– Et par av sangene vi sang under NRK’s sakteTV-produksjon «salmeboka minutt for minutt» blir også med på programmet og alle sangerne i koret har solistoppdrag i løpet av konserten, forteller Kristin Eidhamar Næss som lover at publikum også skal få være med å synge litt.

Koret startet allerede i 1998, men lå en liten periode «på is» før de satset på nytt i 2009.

Kristin Eidhamar Næss er dirigent for koret som består av 14 barn fra 3. til 7. klasse.

Hun forteller at koret har mange planer framover.

– Vi starter også med ungdomskor fra høsten, og halve Coro-gjengen rykker opp i ungdomskoret. Det blir stas, sier Kristin Eidhamar Næss.

Hun forteller at koret øver hver onsdag ettermiddag fra 17:30 til 19:00 i Malvik kirke og at alle barn i skolealder er velkommen, og fra høsten tenåringer i et nytt kor.

– Dette er siste konsert før sommeren, vi avslutter semesteret nå. Men til høsten er vi i gang igjen, og vi har alltid konsertplaner og andre opptredener på plakaten. Vi drar også på leir og noen av flere av barna er i gang med dirigentkurs i regi av organisasjonen Ung kirkesang som barnekoret er medlem i, sier hun.

Konserten starter kl 18:00 og det er gratis inngang.